Naar boven

3X3 EVENTS

Bij 3X3 Unites vind we het fantastisch om mensen bij elkaar te brengen. Het organiseren van events is voor ons dé manier om onze community samen te laten komen. 3X3 events organiseren we binnen 3X3 Unites in verschillende groottes en voor verschillende doelgroepen. Van kleine lokale events voor bijvoorbeeld alleen meiden tot aan grote internationale events met de mondiale wereldtop in 3X3. Vanuit onze drive willen we altijd iets unieks neerzetten. Daarbij staat de beleving voor de bezoeker (offline of online) voorop en dat geldt ook voor de 3X3 events.

AGENDA 3X3 EVENTS

Benieuwd naar de eerstvolgende 3X3 events bij jou in de buurt? Bekijk hieronder de agenda van upcoming 3X3 events. Zelf meespelen? Klik hieronder op het event bij jou in de buurt om je aan te melden. Liever komen kijken? Dat mag natuurlijk ook!

3X3 PRO EVENTS

We zijn verantwoordelijk voor het organiseren van alle 3X3 PRO evenementen in Nederland. Een van de doelstellingen hierbij is om het 3X3 basketball interessant te maken voor de beste basketballers van Nederland. We geloven dat een mooi podium ten alle tijden uitnodigt om je beste spel te gaan laten zien. Dit geldt voor spelers maar zeker ook voor de partners die onze evenementen mogelijk maken.