Naar boven

3X3 NEXT HOTTEST SNEAKERS OF THE MONTH January

new year, new me

2021 was een top jaar voor sneaker liefhebbers! Oude silhouette en brands hadden allemaal in dit jaar een tweede leven gekregen, door een mix van de meeste dope colourways en collaborations!

Het is een nieuw jaar dat betekent dat er hoogstwaarschijnlijk heel veel nieuwe trends naar voren komen! Zoals de meeste aan het einde van het jaar nieuwe voornemens hebben, is dit de kans om je sneaker rotatie wat variatie te geven. Je had altijd in je achterhoofd dat je te veel Jordans of Nikes hebt en te weinig New balance, Puma’s, Adidas, Yeezy’s of Asics. Wees niet bang, want deze brands gaan alleen maar meer en meer sneakers droppen en worden dit jaar ook populairder dan voorheen. 

De eerste maand van Januari geeft ons een veelbelovende vooruitzicht op het jaar! New balance start namelijk gelijk met een nieuwe drop en hoopt hun streak van 2021 aan te houden. Nike wilt niet achter blijven en dropt aan het einde van de maand hun lange verwachtte collab met Drake. 

Deze sneakers zullen beschikbaar zijn op de Nike website, SNKRS App, bij Patta, op Footlocker, Adidas site, New balance site, BSTN en veel meer! Hou deze sites in de gaten om een kans te maken op een DUBBBB!!!