Naar boven

3X3 NEXT HOTTEST SNEAKERS OF THE MONTH February

sPRING IS COMING!

Februari is een rustige maand voor sneaker liefhebbers. Een aantal hot drops richting het einde van de maand, maar door de rest van de maand vallen de drops mee. Dit kan inhouden dat de aankomende maanden in 2022 veel heat beloven!

De Yeezy brand neemt een stap terug na hun succesvolle campagne de afgelopen maand, waar zij ons verraste met een groot aantal nieuwe maar ook oude silhouettes. Nike & Jordan gaan als gewoonlijk door met hun verwachtte strategie van releasen. We kunnen richting het einde van de maand een aantal Jordan releases verwachten, waaronder de Jordan 3 “Cardinal red”, Jordan 4 “Infrared” en de Jordan 5 “Racer Blue”. Voor Jordan liefhebbers zitten hier een aantal leuke sneakers tussen. Afgelopen maand dropte de Jordan brand de Jordan 4 “Red Thunder”, deze release viel tegen voor een aantal liefhebbers. Het materiaal waarvan de sneaker gemaakt was was niet als verwacht. We hopen dat de aankomende Jordan drops onze verwachtingen overtreffen.

Onze hot drops zullen beschikbaar zijn op de Nike website, SNKRS App, Footlocker, BSTN en veel meer! Hou deze sites in de gaten om een kansen te maken op een DUB!