Naar boven

3X3 Unites & FIBA 3x3 lanceren unieke kledinglijn!

Aan de vooravond van FIBA 3x3 World Tour Masters Utrecht organiseerde 3X3 Unites een gala diner voor alle partners. Een deel van deze avond stond in het teken van een bijzondere lancering. Die van een unieke kleding collaboration tussen 3X3 Unites en FIBA 3x3.


Dit alles begon tijdens het WK 3x3 in Antwerpen afgelopen juni. Mark en Jesper raakte daar in gesprek met Fatih Enginar en JP DESmedt. “Fatih en JP zijn initiatiefnemers van de eerste officiële 3x3 kledinglijn met het FIBA 3x3 infinity logo”, geeft Jesper aan.

De visie achter de FIBA 3x3 kledinglijn is het verbinden van de community die 3x3 speelt of er onderdeel van is en daarnaast door middel van kleding het DNA van de sport vertellen. Een visie die heel goed bij 3X3 Unites past en in gesprek inspireerden wij elkaar waardoor we tot dit unieke idee kwamen.

Officieel lanceert FIBA 3x3 zijn kledinglijn pas half oktober wat de lancering van de FIBA 3x3 & 3X3 Unites collab extra bijzonder maakt. Tijdens de World Tour afgelopen weekend kregen de bezoekers exclusief de kans de uitgebrachte hoodie, crewneck en t-shirt te bemachtigen in onze pop-up store. Nu is de lijn ook online via de webshop van 3X3 Unites te koop.

De lijn laat beide logo’s krachtig zien en verteld tevens op een subtiele manier dat FIBA 3x3 de maatschappelijke impact van 3X3 Unites support. Deze gedachte geeft de samenwerking ook gelijk een duurzaam karakter met ideeën om deze samenwerking ook voor de lange termijn verder uit te bouwen.

JP DeSmedt, in het dagelijks leven mode fotograaf legde een aantal van onze 3X3 Leaders ook op een fantastische manier vast en Dusan Jocic maakt een unieke lanceringsvideo.

Ga naar webshop.3x3unites.com en haal een of meerdere van deze unieke limited items!