Naar boven

De week van Unites // 14 juni tot en met 20 juni

We hebben weer een hele week volop mogen genieten, het zonnetje was niet weg te krijgen en we hadden heerlijke tropische temperaturen. In de hitte stonden de 3X3 Leaders nog steeds klaar voor jullie bij onze bijna 50-wekelijkse activatie momenten verspreid over heel Nederland. Het was een week waarin we verschillende activatiemomenten zijn gestart in Amstelveen, waar de activiteiten goed aanslaan in een nieuwe regio en waar een nieuwe lichting uit Katwijk wordt klaargestoomd om binnenkort als 3X3 Leader aan de slag te kunnen gaan.

Ben je ook zo benieuwd naar de activiteiten die we bij jou in de buurt organiseren?

Ga naar ons activiteitenoverzicht
3X3 Unites is unity!

Vanaf deze week zijn we begonnen met een nieuw activatiemoment in Amstelveen. Naast de dinsdag activiteit aan de Hortensialaan bieden we nu ook op de dinsdag een activiteit aan de Korianderlaan aan. Nog meer mogelijkheden voor jeugd in Amstelveen om kennis te maken met 3X3 dus! Mooi dat de 3X3 Leadercourse in Amstelveen dus zijn vruchten afwerpt, om dat er nu al een heel aantal 3X3 Leaders in Amstelveen wekelijks op de pleinen aan de slag gaan. Hiermee zorgen ze ervoor dat er een structureel aanbod is van 3X3 activiteiten voor jong en oud.

3X3 Amstelveen
3X3 Beugelsdijk
Beukelsdijk begint zijn vruchten af te werpen

In de wijk Beukelsdijk in de voor ons nieuwe regio Rotterdam is in samenwerking met de community van de Concrete Lions recent een 3X3 Leader Course gestart. Er worden in totaal 9 jongeren tot 3X3 Leader opgeleid in een tijdspan van acht weken.

Als we opleider en coördinator Kasper Averink mogen geloven begint de nu drie weken lopende Leader Course steeds meer mensen uit de wijk en omgeving aan te trekken. Zo stond er afgelopen maandag maar liefst een groep van 30 mensen ready om 3X3 basketball te spelen! We zijn ontzettend blij dat de jongeren in Rotterdam de meerwaarde zien van de 3X3 Leader Course en dat de community in de nieuwe regio elke week stabiel blijft groeien.

Go check out wat 3X3 Unites voor jou gemeente kan betekenen en wie weet start er snel een 3X3 Leader Course in jouw gemeente!

De impact van 3X3 in gemeenten
NIEUWE LICHTING LEADERS IN KATWIJK

Ook in Katwijk zijn we met een nieuwe 3X3 Leader Course van start gegaan. Na een lange tijd actief zoeken naar potentiele goede deelnemers konden we afgelopen donderdag eindelijk van start. De komende acht weken zullen tien nieuwe 3X3 Leaders worden klaargestoomd om de 3X3 Unites community in deze regio nog meer te gaan versterken. We zijn trots dat we elke dag bezig zijn met ons zelf op de kaart te zetten door heel Nederland.

3X3 Katwijk
De week van Unites in foto's
3X3 Korianderlaan
Korianderlaan

Het nieuwe activatiemoment in Amstelveen

3X3 Banne Court
Banne court

Het mooie weer brengt mensen op de been om lekker te gaan basketballen!

3X3 ndsm werf
NDSM werf

Een van de mooiste veldjes van Amsterdam

3X3 Leidsche Rijn College
Leidsche Rijn College

The beauty of the game of basketball

3X3 Maritzstraat
Maritzstraat

Good defence better offense

3X3 Oosterpark
Oosterpark

Met schoenen of zonder schoenen het maakt onze deelnemers niets uit zolang ze maar kunnen spelen!

3X3 Vechtstraat
Vechtstraat

Untouchable fadeaway like Mr Mamba!

3X3 Rotterdam
Rotterdam

Het perfecte weer voor een potje 3X3 Basketball

3X3 Tabithaplein
Tabithaplein

Contested Layups for the win!