Naar boven

Diplomering eerste lichting Leaders in Katwijk

Gisteren, vrijdag 14 mei is op het court aan de Goerie in Katwijk de eerste lichting Leaders in deze gemeente gediplomeerd.

Een bijzonder moment vanwege de ondersteuning van partner Zorg en Zekerheid in dit project in Katwijk waardoor het ook voor hun de eerste lichting Leaders was die binnen het gezamenlijke project gediplomeerd werden.

Samen met samenwerkingspartners Welzijnskwartier en basketbal vereniging Grasshoppers was er een mooie delegatie van mensen opgetrommeld om de diplomering uiteraard binnen de geldende Coronamaatregelen bij te kunnen wonen met een hapje en een drankje.

Opleider en coƶrdinator van de regio Kasper Averink hield een mooie praatje over de ontwikkeling die de groep doormaakte waarna Michael Breel vanuit Zorg en Zekerheid ook met mooi woorden de diploma's aan de Leaders overhandigde.

De Leaders kregen naast hun diploma uiteraard de officiƫle Wilson 3X3 ball en hun 3X3 Unites sweater. Deze keer aangevuld met ook een bal van partner Zorg en Zekerheid.

Volgende week start alweer de tweede opleiding voor Leaders in de gemeente Katwijk. Wil je ook deelnemen aan een Leaderopleiding bij jou in de buurt, kijk dan hier voor meer informatie of neem contact met ons op.