Naar boven

FIBA 3x3 World Tour Amsterdam Masters - Bezoekersinformatie

Het is bijna zo ver. Vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober openen we de deuren van de Gashouder en stap jij in de wereld van 3X3 PRO! Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om je goed voor te bereiden op jouw bezoek aan het event.

Dankzij onze Sustainability partner, Provincie Noord-Holland wordt deze informatie ook beide dagen op locatie gepresenteerd aan de hand van QR-codes. Zo hoeven we geen vervuilende programmaboekjes te produceren.

Ga rechtstreeks naar het wedstrijdschema en mis niks!

Lees verder voor:

Switch to English

Tickets

 • Proces bij aankomst

  Bij aankomst kun je bij de Ticket Booth je ticket laten scannen. Hier ontvang je een polsbandje voor de dag. Ga je twee dagen dan doe je dit op beide dagen). Met dit polsbandje kan je het stadion in. Houdt te alle tijden je ticket ook bij je want hiermee kan je de tribunes betreden. 
  Voor de reguliere tickets is dit de hoofdingang aan het Klönneplein.

 • Proces bij aankomst voor VIP gasten

  Ben je in het bezit van een VIP ticket? Laat dan je ticket scannen bij de VIP Ticket Booth. Hier ontvang je een polsbandje voor de dag. Heb je jouw polsbandje ontvangen? Dan is jouw ingang aan de Gosschalklaan. Met een VIP bandje heb je naast toegang tot de VIP tribune ook toegang tot het VIP deck en het VIP restaurant waar je de gehele dag kunt genieten van hapjes en drankjes.

 • Plattegrond
 • Official FIBA 3x3 World Tour Amsterdam Masters After Party hosted by vunzige deuntjes

  Vier je zaterdagavond de after party met ons mee? Dan kan je op zaterdag jouw polsbandje bij aankomst aanschaffen voor slechts €5,- bij de Ticket Booth. Kom je op vrijdag en wil je ook naar de after party? Via de site van Vunzige Deuntjes kan jij nog kaarten scoren.

 • Wil je nog tickets kopen?

  Dit kan alleen nog voor de vrijdag!

  Tickets kopen

 • mindervalide bezoekers

  Bij de FIBA 3x3 World Tour Amsterdam Masters zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar voor mindervalide bezoekers. Ben je geïnteresseerd in deze plaatsen? Bestel in de ticketshop dan een ‘rolstoelplaats’. Voor dit ticket krijg je toegang voor een mindervalideplaats en een begeleider.

 • Jassen en tassen

  Heb je een jas of tas bij je en wil je die ergens kwijt? Dan kan je gebruik maken van de (betaalde) lockers bij de VIP-ingang.

 • Nog vragen?

  Heb jij al kaarten gekocht en heb je hier nog vragen over? Ga dan naar het contact deel van deze pagina om de juiste contactgegevens voor jouw hulpvraag te vinden.

  Plan je reis

  Gashouder Westergas
  Klönneplein 1
  1014 DD Amsterdam

  Openbaar vervoer
  We streven ernaar de FIBA 3x3 World Tour Amsterdam Masters zo duurzaam mogelijk te organiseren. Daarom vragen we onze bezoekers zo veel mogelijk met het openbaar vervoer te komen. De Gashouder is goed te bereiken met het openbaar vervoer dankzij dichtbijgelegen bus en tramhaltes. Vanaf Amsterdam Centraal is het een kwartiertje met bus 21 naar bushalte van hallstraat. Of bus 18 naar tram/bushalte V. d. Hoopstraat.

  Ga je toch met de auto?
  Op ongeveer 7 minuten lopen vanaf de Gashouder is de Q-Park Westergasfabriek. Het adres van de garage is: Van Bleiswijkstraat 8, 1051 DG Amsterdam.

  Fiets
  Woon je niet al te ver van de Gashouder en wil je lekker op de fiets komen? Dan kan dit natuurlijk ook. Op de promenade van het Westergasterrein vind je verschillende fietsenrekken waar je jouw fiets onbewaakt kan stallen.

  Programma

  Vrijdag 6 oktober

  17:00 Deuren open
  17:30 – 22:50 FIBA 3x3 World Tour Amsterdam Masters – 12 poule wedstrijden & entertainment

  Zaterdag 7 OKTOBER

   16:45 Deuren open
   17:30 – 22:30 FIBA 3x3 World Tour Amsterdam Masters – kwart finales, halve finale finale & entertainment
   22:45 – 03:00 FIBA 3x3 World Tour Amsterdam Masters Official After Party hosted by Vunzige Deuntjes

   De FIBA 3x3 World Tour Amsterdam Masters is één van de laatste mogelijkheden voor spelers om punten voor hun land te vergaren en zo rechtstreekse plaatsing af te dwingen voor de Olympische Spelen 2024 Parijs. We rekenen dus op vuurwerk op het veld! Check hier alvast het speelschema en de deelnemende teams, zodat je niks hoeft te missen.

   Wedstrijdschema
   Deelnemende teams

   Eten en drinken

   Een onvergetelijke ervaring is niet compleet zonder lekker eten en drinken. Tijdens de World Tour kan je voor drinken terecht bij onze bar centraal gelegen in de Gashouder. Het eten wordt verzorgd op het gezellige Food Truck Court buiten de Gashouder. Het zal je aan niets ontbreken, daarom is het niet toegestaan eigen consumpties mee te nemen.

   Merchandise

   Ook dit jaar presenteren we weer een unieke FIBA 3x3 World Tour Amsterdam Masters lijn. Vrijdag 6 oktober lanceren we de gloednieuwe lijn ontworpen door onze eigen 3X3 Leaders Ruben Jonker en Kenza El Alaoui. “Deze collectie draait om het samenbrengen van 3x3 Unites met FIBA en de Westergasfabriek.” Aldus Kenza en Ruben. Check dus zeker de shop op locatie en scoor jouw unieke item.

   Huishoudelijk reglement

   Om te zorgen dat de FIBA 3x3 World Tour Amsterdam Masters de unieke, positieve en onvergetelijke ervaring wordt die wij jullie willen brengen hebben we ook een huishoudelijk reglement opgesteld. Het niet naleven van dit reglement kan resulteren in het ontzeggen van toegang tot de evenementenlocatie.

   Persaanvragen

   Wil je verslag komen doen van de FIBA 3x3 World Tour Amsterdam Masters? Dan ben je van harte welkom! Vul dit aanvraag formulier in en dan nemen we je aanvraag in behandeling.

   Wil je in contact komen met de organisatie dit kan via pers@3x3unites.com

   Contact

   Heb je vragen voorafgaand aan het event?
   Heb je vragen tijdens het event?

   Tijdens het event zijn er desks ingericht waar je terecht kan met jouw vragen. Desks voor ticketing, pers, hospitality & voor EHBO.

   Meer nieuws over de FIBA 3x3 World Tour