Naar boven

FIBA 3x3 World Tour Amsterdam Masters - Bezoekersinformatie

Het is bijna zo ver. Vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober openen we de deuren van de Gashouder en stap jij in de wereld van 3X3 PRO! Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om je goed voor te bereiden op jouw bezoek aan het event. Lees snel verder voor:

Switch to English

Tickets

 • Wil je nog tickets kopen? Dit kan! Tik op de knop om naar de ticketshop te gaan, maar wacht niet te lang want de tickets gaan snel.

  Tickets kopen

 • Bij de FIBA 3x3 World Tour Amsterdam Masters zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar voor mindervalide bezoekers. Ben je geïnteresseerd in deze plaatsen? Bestel in de ticketshop dan een ‘rolstoelplaats’. Voor dit ticket krijg je toegang voor een mindervalideplaats en een begeleider.
 • De FIBA 3x3 World Tour Amsterdam Masters wordt een onvergetelijke ervaring voor alle bezoekers. Een dag waarover jij en jouw relaties nog lang zullen napraten. Om te zorgen dat het je aan niets ontbreekt is het mogelijk om hospitality tickets te bestellen. Wil jij de FIBA 3x3 World Tour Amsterdam Masters volledig verzorgd ervaren voor jezelf en jouw relaties? Stuur je aanvraag naar hospitality@3x3unites.com
 • Heb jij al tickets gekocht voor zaterdag 7 oktober? Dan krijg jij als eerste de kans om daar jouw tickets voor de After Party hosted by Vunzige Deuntjes bij aankomst bij de Gashouder op zaterdag 6 oktober te claimen. Tickets zijn beperkt beschikbaar dus zorg dat je dit zo snel mogelijk bij aankomst doet.
 • Heb jij al kaarten gekocht en heb je hier nog vragen over? Ga dan naar het contact deel van deze pagina om de juiste contactgegevens voor jouw hulpvraag te vinden.
 • Proces bij aankomst: Bij aankomst laat je bij de kassa's je tickets scannen waarna jouw bandje voor de dag ontvangt. Mensen die een passe-partout gekocht hebben dienen hun ticket op beide dagen te laten scannen bij de kassa's. Na ontvangst van je bandje ga je naar de ingang die past bij jou bandje. Voor de reguliere tickets is dit de hoofdingang aan het Klönneplein.
 • Proces bij aankomst voor VIP's: Ben je in het bezit van een VIP bandje dan is jouw ingang aan de Gosschalklaan. Met een VIP bandje heb je naast toegang tot de VIP tribune ook toegang tot het VIP deck en het VIP restaurant waar je de gehele dag kunt genieten van hapjes en drankjes.

Plan je reis

Gashouder Westergas
Klönneplein 1
1014 DD Amsterdam

Openbaar vervoer
We streven ernaar de FIBA 3x3 World Tour Amsterdam Masters zo duurzaam mogelijk te organiseren. Daarom vragen we onze bezoekers zo veel mogelijk met het openbaar vervoer te komen. De Gashouder is goed te bereiken met het openbaar vervoer dankzij dichtbijgelegen bus en tramhaltes. Vanaf Amsterdam Centraal is het een kwartiertje met bus 21 naar bushalte van hallstraat. Of bus 18 naar tram/bushalte V. d. Hoopstraat.

Ga je toch met de auto?
Op ongeveer 7 minuten lopen vanaf de Gashouder is de Q-Park Westergasfabriek. Het adres van de garage is: Van Bleiswijkstraat 8, 1051 DG Amsterdam.

Fiets
Woon je niet al te ver van de Gashouder en wil je lekker op de fiets komen? Dan kan dit natuurlijk ook. Op de promenade van het Westergasterrein vind je verschillende fietsenrekken waar je jouw fiets onbewaakt kan stallen.

Programma

Vrijdag 6 oktober

17:00 Deuren open
17:30 – 22:50 FIBA 3x3 World Tour Amsterdam Masters – 12 poule wedstrijden & entertainment

Zaterdag 7 OKTOBER

  16:45 Deuren open
  17:30 – 22:30 FIBA 3x3 World Tour Amsterdam Masters – kwart finales, halve finale finale & entertainment
  22:45 – 03:00 FIBA 3x3 World Tour Amsterdam Masters Official After Party hosted by Vunzige Deuntjes

  Eten en drinken

  Een onvergetelijke ervaring is niet compleet zonder lekker eten en drinken. Tijdens de World Tour kan je voor drinken terecht bij onze bar centraal gelegen in de Gashouder. Het eten wordt verzorgd op het gezellige Food Truck Court op het plein voor de Gashouder. Het zal je aan niets ontbreken, daarom is het niet toegestaan eigen consumpties mee te nemen.

  Merchandise

  Ook dit jaar presenteren we weer een unieke FIBA 3x3 World Tour Amsterdam Masters lijn. Bij het event vind je een merchandise stand waar je deze kan kopen.

  Mocht toch nog achteraf merchandise willen kopen? Dan kan dit! Producten worden na de World Tour beschikbaar gemaakt in onze webshop.

  Huishoudelijk reglement

  Om te zorgen dat de FIBA 3x3 World Tour Amsterdam Masters de unieke, positieve en onvergetelijke ervaring wordt die wij jullie willen brengen hebben we ook een huishoudelijk reglement opgesteld. Het niet naleven van dit reglement kan resulteren in het ontzeggen van toegang tot de evenementenlocatie.

  Persaanvragen

  Wil je verslag komen doen van de FIBA 3x3 World Tour Amsterdam Masters? Dan ben je van harte welkom! Vul dit <link> aanvraag formulier in en dan nemen we je aanvraag in behandeling.

  Wil je in contact komen met de organisatie dit kan via pers@3x3unites.com

  Contact

  Heb je vragen voorafgaand aan het event?
  Heb je vragen tijdens het event?

  Tijdens het event zijn er desks ingericht waar je terecht kan met jouw vragen. Desks voor ticketing, pers, hospitality & voor EHBO.

  Meer nieuws over de FIBA 3x3 World Tour