Naar boven

Partnership - Talent&Pro & 3X3 Unites

Wederom een aankondiging van een fantastisch partnership voor 3X3 Unites. De zaadjes hiervoor werden twee jaar geleden al geplant, volgens mede-oprichter Jesper Jobse: “In 2019 schoof ik namens de Nederlandse Basketball Bond voor het eerst aan bij Talent&Pro in Utrecht, op dat moment nog als speler van Team NL. Ik ben destijds gevraagd om het management meer te vertellen over de plannen richting de Olympische Spelen in Tokio en het belang van hun ondersteuning voor de ontwikkeling van onze sport. Uiteraard vertelde ik op dat moment ook over de impact die we met 3X3 Unites op maatschappelijk vlak maken. We zetten nu dan ook samen de volgende stap en voegen Talent&Pro trots toe als maatschappelijk partner binnen het 3X3 ecosysteem!”

Building a legacy

Dat de ondersteuning van Talent&Pro voor de 3X3 Orange Lions een succes is mag met gemak een understatement genoemd worden. De succesvolle kwalificatie voor de Olympische Spelen en een 5e plek in Tokio is daar het harde bewijs van, volgens algemeen directeur Edwin van den Elst. “Sinds onze samenwerking is 3X3 basketball ook binnen Talent&Pro helemaal gaan leven. In 2019 waren we al enorm geraakt door Jespers verhaal en de programma’s van 3X3 Unites. Wat ontzettend gaaf dat we nu ook aan de ontwikkeling van de breedtesport en het realiseren van de maatschappelijke doelstellingen van 3X3 Unites een waardevolle bijdrage kunnen leveren.”

Talentontwikkeling

Talent&Pro ontwikkelt en detacheert jonge professionals voor een carrière in de financiële sector. Het bieden van kostbare werkervaring, investeren in relevante trainingen en ondersteunen bij het ontdekken van eenieders unieke kwaliteiten vormt daarbij een belangrijke basis. Kortom: Talent&Pro helpt talent onbegrensd groeien. Deze missie is exact wat dit partnership zo bijzonder maakt”, zegt Mark Schuurman, medeoprichter van 3X3 Unites. “Qua missie en visie liggen Talent&Pro en 3X3 Unites onwijs dicht bij elkaar. Dat maakt de samenwerking ook praktisch gezien interessant. We hebben mooie plannen om zowel kennis als menskracht uit te wisselen en van elkaar te leren bij het realiseren van onze doelstelling. Ik weet zeker dat we onze talenten samen nog beter kunnen gaan bedienen op hun ontwikkelpotentie”. Maar eerst: de FIBA 3X3 Unites Challenger op het Jaarbeursplein in Utrecht, waar Talent&Pro met al haar medewerkers als partner uiteraard aanwezig bij is!”

Utrecht centraal

“Talent&Pro gaat 3X3 Unites landelijk ondersteunen. Dat het bedrijf in Utrecht gevestigd is zien we als een mooie bijkomstigheid. In Utrecht zijn we sinds oktober 2020 intensief met onze programma’s gestart. In dit eerste jaar zien we direct de potentie. Een ambitieuze partner zoals Talent&Pro helpt perfect mee in datgene wat we in plaatsen zoals Utrecht de komende jaren verder willen gaan neerzetten. Een duurzame samenwerking die tenminste tot de Olympische Spelen van Parijs 2024 gaat duren”. Aldus een trotse Jesper Jobse.