Naar boven

Paul Meijering Stainless Steel hoofdsponsor van de FIBA 3X3 Unites Challenger Utrecht 2021

Een paar dagen na de 3X3 Unites Challenger Utrecht 2021 presenteert 3X3 Unites vandaag met trots de hoofdsponsor van dit unieke evenement; Paul Meijering Stainless Steel. De RVS-expert uit Zaltbommel is een bekende en gerespecteerde naam in het Nederlandse basketbal. Het hoofdsponsorship is een volgende stap in de samenwerking tussen Paul Meijering Stainless Steel en 3X3 Unites. Die al eerder samenwerkten aan de Nederlandse 3X3 PRO League in 2019.

Ondernemerschap

Sinds de 3X3 PRO League 2019 delen Paul Meijering Stainless Steel en 3X3 Unites de ambitie een uniek internationaal 3X3 evenement in Nederland te organiseren. “In alles wat we doen proberen we jongeren en 3X3 spelers perspectief te bieden en hun ondernemerschap aan te wakkeren. Topsport speelt hierin een belangrijke rol.” zegt Mark Schuurman, medeoprichter van 3X3 Unites. “Jongeren zien het perspectief voor ontwikkeling door dit evenement en vinden hierin hun volgende uitdaging. De ene wordt geïnspireerd als speler, de andere als medeorganisator van dit evenement. Paul gelooft in hetgeen we met 3X3 als middel voor ontwikkeling willen realiseren. Wij zijn Paul en zijn vrouw Conny enorm dankbaar voor hun vertrouwen in 3X3 Unites.”

Na in 2020 zelf het unieke stadion van Sportworx ervaren te hebben tijdens King of Court 2020 besloten Paul Meijering Stainless Steel en 3X3 Unites dat in 2021 dit dé veilige en unieke locatie moest worden om hun ambitie te realiseren. Op 19 en 20 september kunnen alle basketballiefhebbers uit Nederland hiervan genieten. 

Maatschappelijk het verschil maken

Paul Meijering Stainless Steel is niet alleen hoofdsponsor van de 3X3 Unites Challenger Utrecht 2021. Het bedrijf ondersteunt ook de maatschappelijke werkzaamheden van 3X3 Unites. Jaarlijks leidt 3X3 Unites door het hele land jongeren op tot 3X3 Leader. Een rol waarin jongeren na afronding van hun opleiding op lokale pleinen het verschil maken door een community te bouwen en mensen uit de buurt stimuleren te sporten. “Dit is waar de ontwikkeling die 3X3 Unites teweegbrengt begint.” Aldus Paul Meijering, directeur van Paul Meijering Stainless Steel. “Ik zou het fantastisch vinden als we ieder jaar een jongere vanuit de programma’s van 3X3 Unites ook een plek zouden kunnen bieden bij ons op de werkvloer en zo ook daarin perspectief kunnen bieden.”

Inspirerend bedrijf

“Paul is een fantastisch mens met een warm hart voor de basketbalsport,” vervolgt Jesper Jobse, medeoprichter 3X3 Unites. “Daarnaast heeft hij vanuit eigen kracht een toonaangevend internationaal bedrijf opgebouwd waarin zijn normen en waarden duidelijk vertegenwoordigd zijn. Dit is voor ons als jonge onderneming een enorme inspiratiebron. We zijn dan ook erg enthousiast over de band die we door de jaren heen met elkaar hebben opgebouwd en de mogelijkheid om altijd met Paul te kunnen sparren de ontwikkeling die wij als organisatie doormaken.” 

lees hier meer over de 3X3 unites Challenger utrecht 2021