Naar boven
Koop tickets voor de World Tour

ticketsale voor de FIBA 3x3 World Tour Amsterdam Masters in de Gashouder is gestart!

Tijdens de pre-sale zijn er al flink wat tickets verkocht, maar niet getreurd, er is nog genoeg plek om aanwezig te zijn bij dit unieke event. Tickets zijn al verkrijgbaar vanaf €25,-! Ook zijn er passe-partouts beschikbaar waardoor je twee dagen toegang hebt en de volledige World Tour beleving kunt ervaren. Klik hieronder om je tickets te kopen:
BUY YOUR TICKETS!

Dit jaar vindt de 12e editie van de FIBA 3x3 World Tour plaats. De World Tour bestaat uit 16 evenementen en begon in Japan met de Utsunomiya Opener op 29 en 30 april. De World Tour zal eindigen met de Finals op 9 en 10 december. Deze evenementen vinden plaats in verschillende steden wereldwijd. Amsterdam heeft de eer om één van deze steden te zijn! Alle landen strijden voor Olympische kwalificatie naar Parijs 2024 en deze World Tour is hier belangrijk in.

Op vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober vindt de FIBA 3x3 World Tour plaats in Amsterdam, tijdens het grootste (en naar onze mening uniekste) event van dit jaar op de internationale 3x3 kalender. Op beide dagen gaan de deuren van de Gashouder om 17:00 open en zullen de wedstrijden om 17:30 starten. Op zowel vrijdag als zaterdag is er genoeg entertainment, zodat jij je niet hoeft te vervelen. Zo zal er een dunkcontest plaatsvinden, liveoptredens en uiteraard topmuziek van onze DJ’s. De laatste wedstrijden eindigen tussen 22.00 en 23.00.

In de komende tijd zullen verschillende teams zich gaan plaatsen voor de FIBA 3x3 World Tour in Amsterdam. Hierover en over vele andere ontwikkelingen zullen we constant updates plaatsen op onze sociale media kanalen en website.

Hospitality World Tour

Hospitality

Voor een exclusieve beleving hebben we de beste plekken in de iconische Gashouder. VIP tickets zijn in combinatie met toegang tot het VIP deck waar u tijdens het gehele evenement wordt getrakteerd op hapjes en drankjes van hoog niveau. Alle ingrediënten dus voor een unieke VIP beleving met ook nog een spectaculaire sport van wereldniveau.

Individueel zijn deze tickets via de ticketshop te bestellen. Via deze weg willen we u ook de mogelijkheid bieden pakketten voor 5, 10 of 25 personen af te nemenvoor ditzelfde VIP-tarief per ticket. Bijafname van meer dan 10 kaarten bieden we tevens zichtbaarheid voor u of uw bedrijf tijdens dit spectaculaire evenement. Zie de visual voor alle prijzen en mogelijkheden.

Bij interesse kunt u een mail sturen naar hospitality@3x3unites.com