Naar boven

Vunzige Deuntjes host after party van FIBA 3x3 World Tour Amsterdam Masters 

Een nieuw hoofdstuk in de succesvolle samenwerking tussen Vunzige Deuntjes en 3X3 Unites. Op zaterdag 7 oktober host Vunzige Deuntjes de officiële after party van de FIBA 3x3 World Tour Amsterdam Masters in de Gashouder in Amsterdam. 

Tijdens de FIBA 3x3 World Tour Amsterdam Masters strijden de beste spelers van de wereld, inclusief twee Nederlandse top teams, om de prijzen in de meest iconische venue van de hele FIBA 3x3 World Tour.

Vrijdag 6 oktober zijn de poule wedstrijden en op zaterdag 7 oktober draait het om de finales. Direct na de prijsuitreiking van de FIBA 3x3 World Tour Amsterdam Masters gaat de after party gehost door Vunzige Deuntjes. Alle bezoekers van de finaledag krijgen de kans bij deze unieke after party aanwezig te zijn. “Het is de perfecte aanvulling op een al fantastisch sportevenement.” Aldus Jesper Jobse, cofounder van 3X3 Unites en tevens toernooi directeur. “We gaan op alle mogelijke manieren iets unieks neerzetten in de Gashouder met elementen die niet eerder in deze sport zijn vertoond. Spelers geven twee dagen alles op het veld, en als organisatie doen wij dat daar omheen ook. In deze locatie kan ik me niks beters voorstellen een geweldig afsluitend feest. Dat Vunzige Deuntjes dit feest wil hosten gaat er voor zorgen dat het een feestje van heel hoog niveau gaat worden.” 

Ook Arend Wortmann, General Manager bij Vunzige Deuntjes is enthousiast. “De Gashouder is een unieke locatie in Amsterdam die al jaren boven aan onze bucketlist staat. Dat 3X3 Unites ons nu de kans geeft hun programma daar te verrijken, nadat ze dat eerder al voor onze evenementen hebben gedaan, maakt het alleen maar mooier!””

Het is zeker niet de eerste samenwerking tussen Vunzige Deuntjes en 3X3 Unites. Na een succesvolle 3x3 PRO Cup tijdens het Zomervreugde Festival in 2022 op Papendal en dit jaar de 3x3 PRO League Finales tijdens het Vunzige Deuntjes Festival in het Amsterdamse Bos gaan we Vunzige Deuntjes nu ook terugzien tijdens de FIBA 3x3 World Tour Amsterdam Masters in de Gashouder. En wel precies met datgene waar ze goed in zijn, net neerzetten van een heel goed feest.

Lees hier meer over de FIBA 3x3 World Tour Amsterdam Masters en over 3x3 basketball