Naar boven

Partners

onze visie op partnerships

Wij zijn ervan overtuigd dat samenwerken de sleutel tot succes is en dat dit succes wederkerig moet zijn. Door samen te werken met lokale overheden, verenigingen, bonden en andere sport for development organisaties maken we in communities over de hele wereld het verschil.

De impact die we hebben samen met deze organisaties wordt enorm vergroot wanneer commerciële organisaties ook hun steentje bijdragen. Daarom zijn we enorm trots op ook de hechte commerciële partnerships die wij door de jaren heen hebben kunnen vormen.

3X3 UNITES staat voor diverse samenwerking met hoogwaardige partners waarbij er gezamenlijk doelen en ambities worden nagestreefd waar beide partijen zich met toewijding voor inzetten. Dit zijn partners op lokaal, nationaal en internationaal niveau die allen aansluiten bij de ambitie en kernwaarden van 3X3 UNITES

Laatste nieuws


Merken waar we met plezier en trots mee samenwerken zijn:

partner worden

Wil jij bijdragen aan het vergroten van onze impact? We maken per partner een samenwerkingsplan op maat en staan voor duurzame partnerships die gaan voor blijvende impact. Heeft u ook interesse om partner te worden van 3X3 UNITES? Laat uw gegevens hieronder achter, dan nemen we snel contact met u op om te kijken hoe we gezamenlijk kunnen groeien. 

Contactformulier

Er is een fout opgetreden.