Naar boven

3x3 voor bedrijven

Teamdagen voor bedrijven

Hoe functioneert een zelfsturend team? Hoe maak je plannen en stel je je doelen vast? Hoe word je een Dream-Team? Hoe geef je jouw "Road to Succes" het beste vorm?

Co-founder van 3X3 UNITES Jesper Jobse kwam deze vragen tegen met het nationale 3X3 team, tijdens hun gezamenlijke doel om een mondiaal top 3 team te worden en te blijven.

Aan de hand van een inspirerend, en actief programma neemt 3X3 UNITES bedrijven mee in deze drive om zo van elkaar te leren en het vuur in jouw team aan te wakkeren. Een belangrijk thema tijdens deze inspiratiesessies is positive coaching. Dag in en uit bewijzen wij en onze 3X3 Leaders dat oplossingsgericht denken vanuit een positieve benadering de beste resultaten realiseert.

Onze programma's 'worden altijd afgestemd op wat het beste werkt voor jullie team.

Deze bedrijven gingen u voor
  • Decathlon Nederland
  • Flynth
  • Rabobank
  • Startready
  • Richard Krajicek Foundation
  • Kraft-Heinz
3X3 CLINICS

Binnen 3X3 UNITES zijn diverse 3X3 internationals actief die jou, je team of organisatie graag alles leren over het spelen van 3X3 en je meenemen in Life Skills die de sport te bieden heeft. 3X3 is in 2017 toegevoegd aan het Olympische programma. Het is een flitsende snelle sport, waar fysiek, mentaal en emotioneel ontzettend veel van je gevraagd wordt. Als team speel je zonder coach, dus dat betekent dat je tijdens wedstrijden elkaar moet coachen en dat vraagt om acceptatie, volwassenheid, om kunnen gaan met kritiek en nog veel meer. 

In deze clinics laten wij door middel van de verschillende aspecten van de sport, vaardigheden zoals de leiding nemen, acceptatie, samenwerken, verbinden met elkaar, risico’s durven nemen waar nodig en doelgericht werken, naar voren komen en te stimuleren. 

3X3 UNITES BUSINESS TOURNAMENT

3X3 UNITES organiseert ook bedrijventoernooien. Ook hier werkt 3X3 UNITES vanuit de vraag van bedrijven en kan de competitie worden opgezet voor het bedrijf zelf of in een competitie met meerdere bedrijven.

BUSINESS EVENTS

3X3 UNITES organiseert ieder jaar een marketingevent met actuele onderwerpen en toonaangevende sprekers. Tijdens deze events voor honderd bedrijven worden inspirerende lezingen gehouden en om onderling kennis uit te wisselen en nieuwe contacten te leggen.

Hiervan op de hoogte blijven? Laat je gegevens hieronder achter en je komt op de early birdslijst.

Ben je geïnteresseerd geraakt in een actieve teamdag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een eerste kennismakingsgesprek.

Contactformulier

Er is een fout opgetreden.