Naar boven

PArtner worden

Wij zijn ervan overtuigd dat samenwerken de sleutel tot het succes is. Door lokale partners te ondersteunen via het 3X3 aanbod, verstevigen we het lokale sportfundament. We konden ons sinds 2016 ontwikkelen met behulp van organisaties die met ons het avontuur durfden aan te gaan.We maken per partner een samenwerkingsplan op maat en staan voor duurzame partnerships die gaan voor blijvende impact. Heeft u ook interesse om partner te worden van 3X3 UNITES, neem vandaag nog contact met ons op!

Business partner events

3X3 UNITES organiseert ieder jaar een marketingevent met relevante onderwerpen van dat moment. Tijdens dit event voor honderd bedrijven worden inspirerende lezingen gehouden en krijgt iedereen de mogelijkheid om binnen het netwerk zich te verbinden met anderen. 


Daarnaast organiseert 3X3 UNITES ook een bedrijven competitie waarbinnen bedrijven als team maar ook individuen zich kunnen aanmelden. Ook hier werkt 3X3 UNITES vanuit de vraag van bedrijven en kan de competitie worden opgezet voor het bedrijf zelf of in een competitie met meerdere bedrijven.