Naar boven

Being part of 3x3 Unites

Werken in de snelst groeiende Urban teamsport ter wereld.

Een positieve impact maken op de wereld

Het beste uit jezelf halen

Wij dagen iedereen die betrokken is bij onze organisatie uit om te groeien, de lat hoog te leggen en een rolmodel te zijn voor anderen. Of het nu gaat om de leaders op de pleinen, de partners waar we mee werken, of om onze collega’s. Groei in elke vorm staat bij ons altijd centraal.

Kijk jij er naar uit om in een organisatie te werken die een positieve impact maakt op hun omgeving? Ben je bereid verantwoordelijkheid te nemen over je eigen ontwikkeling en daarmee die van ons? En dat allemaal in de context van één van de meest spannende en de snelst groeiende urban teamsport ter wereld?

Het 3X3 UNITES team groeit ieder jaar met diverse professionals en stagiaires die bijdragen aan de gezamenlijke ambitie en tevens zichzelf door ontwikkelen als professional en mens.

On the court

3X3 LEADER

Na het doorlopen van de achtweekse 3X3 Leader Course ga jij aan de slag met het structureel activeren van een court bij jou in de buurt. Organiseer activiteiten, events en bouw een community.

3X3 Instructor

Heb jij het talent om je verder te ontwikkelen binnen onze organisatie? Dan kan je nadat je 3X3 Leader bent geworden verder groeien tot 3X3 Instructor!
Je ondersteunt de coordinator met de planning, organisatie en opleidingen bj jou in de buurt.

Coördinator

Neem de verantwoordelijkheid over een hele regio. Onderhoud het contact met gemeenten en opdrachtgevers, geef 3X3 Leader Courses en plan activiteiten en events.


OFF the court

Jobs

We zijn altijd op zoek naar specialisten in hun werkveld. Ben jij een ster in evenmenten organiseren? Kan jij als geen ander administratief of organisatorisch het verschil maken? Heb jij een visie op hoe we nog sneller de wereld kunnen veroveren? Dan zijn we op zoek naar jou!

Stageplekken

Zoek jij nog een uitdagende stageplaats waar je je eigen verantwoordelijkheden krijgt en meteen het verschil kan maken?
Laat je gegevens achter en waaraan je denkt dat jouw stage bij ons kan bijdragen en dan nemen we snel contact met je op.

Scholarships

3X3 Unites heeft een uniek programma ontwikkeld waarbij jongeren met een ondernemend plan voor onze stichting kans maken op financiële ondersteuning om hun plan te realiseren.
Dus zie jij een kans die we als organisatie nog niet benutten? Neem contact met ons op, want dan zijn we op zoek naar jou!

Bekijk hier het team waar je onderdeel van kan worden!

Ben je enthousiast geworden? Dan maken we graag kennis met jou! Laat je contactgegevens hieronder achter, dan nemen we snel contact met je op.

Contactformulier

Er is een fout opgetreden.