Naar boven


3X3 Unites staat voor samenwerkingen met hoogwaardige partners waarbij er gezamenlijk doelen en ambities worden nagestreefd. Dit zijn partners op lokaal, nationaal en internationaal niveau die allen aansluiten bij de ambitie en kernwaarden van 3X3 Unites. 

Samen maken wij het verschil voor individuen (jong en oud), teams en de community die dagelijks wordt uitgebreid met en door 3X3 Basketball. De activatie van partners gebeurd tijdens reguliere activiteiten, (promo-)events en gespecialiseerde projecten.

MERKEN WAAR WE MET PLEZIER EN TROTS MEE SAMENWERKEN ZIJN:

Tijdens de 3X3 PRO LEAGUE zijn er diverse mogelijkheden op maat te creĆ«ren voor bedrijven. Voor ieder bedrijf is de 3X3 PRO LEAGUE een interessant platform om zich aan te verbinden. 

Deze verbinding is ook aanwezig op en rondom het 3X3 veld waarbij partners offline en online exposure mogelijkheden hebben. Daarnaast zijn er hospitality en activatiemogelijkheden rondom de wedstrijden.

Tot slot bieden we onze partners ook de mogelijkheid om maatschappelijk samen met ons het verschil te maken. Naast de samenwerking in de professionele 3X3 competitie is de legacy erna de maatschappelijke projecten van 3X3 UNITES.

PARTNER WORDEN

Wil jij bijdragen aan het vergroten van onze impact? We maken per partner een samenwerkingsplan op maat en staan voor duurzame partnerships die gaan voor blijvende impact. Heeft u ook interesse om partner te worden van 3X3 UNITES? Laat uw gegevens hieronder achter, dan nemen we snel contact met u op om te kijken hoe we gezamenlijk kunnen groeien. 

Contactformulier

Er is een fout opgetreden.