Naar boven

3X3 LEADER


WE CHALLENGE OUR UNIVERSE TO GROW. BY CROSSING BORDERS AND LEADING BY EXAMPLE.
WE CONNECT AND EMPOWER PEOPLE THROUGH EVERYTHING 3X3 HAS TO OFFER.  

3X3 Unites gelooft dat grote ontwikkelingen beginnen door het kleine te omarmen. Sinds de oprichting van 3X3 Unites in 2016 inspireren en ondersteunen we jongeren die hun dromen willen najagen. Inmiddels hebben we ruim 400 3X3 Leaders opgeleid. Elk hebben zij een uniek verhaal over hun jeugd, hun persoonlijke ontwikkeling en hun dromen voor de toekomst. 

3X3 Leaders zijn de rolmodellen van 3X3 Unites. Jongeren die op structurele basis het verschil maken binnen de 3X3 community. Zij zetten behaalde skills nu in om jongeren uit de community verder te helpen. Benieuwd naar de verhalen van onze 3X3 Leaders? Maak kennis met deze fantastische mensen. Klik hieronder op de 3X3 Leader waarvan jij meer wilt weten en laat je inspireren door zijn of haar verhaal.

Check ook de documentaire en de portretten van zes van deze 3X3 Leaders

ZELF 3X3 LEADER WORDEN?

Denk jij na het lezen van deze bijzondere verhalen “dat wil ook wel, 3X3 Leader worden”?. Dat kan! Tenminste, als je onderstaande vragen allemaal met een “ja” kunt beantwoorden. Word een 3X3 Leader en schrijf je in voor de 3X3 Leader Course. Jaarlijks wordt deze achtweekse opleiding gestart op verschillende plekken in het land. Lees meer over de 3X3 Leader Course of schrijf je direct in.

MEER INFORMATIE LEADER COURSE

3X3 LEADER COURSE

Alle 3X3 Leaders hebben de 8 weekse course gevolgd. Deze opleiding heeft 3X3 Unites in 2016 ontwikkeld in samenwerking met de Nederlandse Basketball Bond. De 3X3 Leader Course is een niveau 2 opleiding binnen de instructeurslijn van de kwalificatiestructuur sport van NOC*NSF.

SCHRIJF JE IN VOOR DE 3X3 LEADER COURSE